Сватбата на Любо и Вили в гр. Пловдив

Любимият ми Пловдив!

Когато разбрах, че ще снимам сватба там, бях много щастлива, защото обожавам този град. Любо и Вили са невероятна двойка, от която искри любов и приятелство. Той е фен на моторите, а тя – истински творец. Обичайте се, приятели! <3

За мое удоволствие /и не толкова изненада :)/ Пловдив предлага много приятни места за сватбени фотосесии, като в тази конкретна фотосесия дори не успяхме да стигнем до стандартните тепета и върхове.

Снимките, които предлагам на Вашето внимание тук, не са всички от сватбата, но целят да покажат най-интересните моменти от някои от етапите на една сватба (подготовка на булката и младоженеца, граждански ритуал, фотосесия, църковен брак) и начинът, по който от Smailka Photography успяхме да ги предадем.

Приятно гледане и ако решите да пътешестваме и творим заедно през този малък, но ценен момент от живота Ви, наречен „сватба“, пишете ни!

Подготовка на булката и младоженеца

Мотори и сватбен ритуал

Сватбена фотосесия в Пловдив

Църковен сватбен ритуал в Пловдив

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Коментар:

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Полето е задължително за ограничаване на спама.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>