Марина и Свилен – изненади и любов

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (131 votes, average: 4,36 out of 5)
Loading...

Историята на нашия годеж ми изглежда все още като на филм, на почти всички, на които съм я разказала, се насълзяват.

През лятото на 2017 година, освен обичайните дейности като ходене на работа или на плаж (все пак сме си варненци), имахме и вълнение около предстоящата сватба на най-добрата ми приятелка Михаела и нейния бъдещ съпруг Яни. Всъщност точно те бяха тези, които ни запознаха с моя годеник и бъдещ съпруг Свилен, който пък е много добър приятел на Яни. Та Мишето решила, че много ще си ходим като двойка, както всъщност и се оказа.

Приготовленията за сватбата вървяха с пълна сила, знаете как е, изработване на бутониери, табелки за масите и какво ли още не. Ние двамата със Свилен бяхме провъзгласени за шафер и шаферка (като несключили брак все още) и участвахме активно.

Дойде прекрасният слънчев септемврийски ден, в който нашите най-близки приятели сключиха брак, а сватбеното тържество беше изпълнено с прекрасни емоции, много игри и танци. Дойде и моментът, който всяка все още неомъжена дама очаква, а именно хвърлянето на букета от булката. Та наредих се аз, както на всяка сватба преди това, без някакви очаквания. Имаше разни игри, водещият ни накара да се потрудим определено. И… моментът дойде.. Мишето застанала с гръб към нас очакващите дами.. и ха да хвърли букета.. и се обърна тръгна към мен и ми го даде. Аз видимо учудена, но и щастлива от факта, че моята най-близка приятелка е решила да ми даде нейния букет, я прегърнах благодарна, че ми пожелава аз да съм следващата булка. Водещият започна да разпитва булката защо точно аз заслужавам нейния букет и дали си имам приятел. Извикаха Свилен при нас, говориха се някакви неща, които добре, че е видеото, че да си ги спомня.. И в един момент Свилен се обръща към младоженеца с репликата: „Мойче, пръстена!“, Яни изважда една кутийка с пръстен от джоба си и за миг Свилен коленичи пред мен с въпроса „Марина Цонева, ще се омъжиш ли за мен?“. Аз просто не знаех къде се намирам от емоции и вълнение, разплаках се.. Целунах го.. после казах някакво подобие на „ДА!“ и пак го целунах и прегърнах.. Запрегръщахме и невероятните ни младоженци!

Сега през следващия септември е нашата сватба, разбира се кумовете ни ще са Мишето и Яни. <3

Marina holding the wedding bouquet with her fiance Svilen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (131 votes, average: 4,36 out of 5)
Loading...

, , , ,

Коментар:

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Полето е задължително за ограничаване на спама.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>