Подписване Янина и Петър

още

Семейна фотосесия в Пловдив

още

Лична фотосесия – Елена

още

Люси

още

Сватбата на Радослава и Борислав в гр. Бургас

още

Сватбата на Милена и Николай в Созопол, к-с Санта Марина

още

Сватби, индивидуални фотосесии, портретна фотография.

Толкова много моменти от живота могат (и желаят) да бъдат фотографирани и запечатани. Фотосесиите и фото историите не са само за професионални модели {макар че и на тях помагаме с фотографии за букове и каталози :)}. Всеки може да има своя сесия. Бебета, деца, семейства – всички имаме нужда от красиви спомени. Какъв по-добър подарък за любим човек от твоя (или ваша обща) фотосесия?

Животът ни е изтъкан от събития, от мигове на щастие или тъга и доста от тях си струва да бъдат специално запазени. Това е и мястото на фотографията. Да присъства на твоята сватба и възпроизведе чистотата и радостта на мига, в който произнасяш заветното “ДА” пред Бог и хората. Да разкрие и покаже в снимки красотата на женското тяло когато ти, бременна, носиш живот. Да запази вълнението на първия дъх от така желаното и обичано ново създание в твоя живот. Да предаде емоциите и картините през дните, в които бебчето ти расте и се променя. Мигове безброй, отминаващи бързо и оставащи трайни следи в душите ни.

Тези мигове обичам и желая да пресъздавам чрез фотоапарата! Той е моето огледало на живота. Същата страст, с която снимам, прилагам и в обработките на снимките. За някои хора ретушът и обработката са грозно създание, ненужно на света, но за мен те са есенцията, която превръща суровия материал в красива, желана и готова да бъде видяна от всички феерия.

Всеки има свой собствен свят, в който живее и който показва до каквато степен реши. Разгледайте моя свят и ако ви харесва, поканени сте да се присъедините! 🙂

Основна идея при ценообразуването на фотографските ни услуги е, че времето е пари. Когато времето не ни достига, цените ще са по-високи.

Усилията, които влагаме при снимане на фотосесии, независимо дали са на деца, семейства, фото истории или събития, както и качеството на продукта, който предлагаме са такива каквито бихме вложили ако правим фотосесия за себе си. Нужно е да харесваме това, което предлагаме! Ако нещо не ни хареса, то най-вероятно въобще няма да стигне до Вас. По този начин може да сте спокойни, че ще получавате винаги най-доброто!

Цените варират в зависимост от типа услуга и са съобразени с времето и усилията необходими за постигане на крайния фотографски продукт. Разгледайте различните подкатегории за подробности и конкретни оферти.

 

Ако имате нужда, калибрирайте монитора си използвайки горната схема, така че да виждате 16 цветови вариации - от чисто бяло до напълно черно.