За нас: Фотография и Пътешествия. С любов.

Петя Looking Ahead

Петя – цвят, непринуденост, енергия

Nickname: smailka

Здравейте!
Казвам се Петя и за мен е удоволствие да Ви срещна тук.

От Северозапад съм, но пътят ми ме е водил през различни места. в момента живея в софия, но с удоволствие бих пътувала във всяка една посока, където обективът ми ще запечата безценни моменти – дори отвъд границите на българия.

Обичам живота с всичките му проявления, обичам сериозността, обичам смеха, навалиците, както и енергията, която струи от устремените хора.

Действам.

Запалих се по фотографията, когато още не беше мода и толкова достъпно удоволствие. Първоначално (преди повече от 10 години) снимах най-вече репортажни кадри, портрети и пейзажи. Обичам да улавям моменти и улицата беше моето поле. Семейните и индивидуални фотосесии на открито, например снимки по морския бряг, (лайфстайл фотография) бяха естественото професионално продължение на желанието ми да снимам хората около мен. Постепенно доразвих усета си за момента, вкарах допълнително мобилно осветление, смених фотоапаратите. Посещавах курсове, семинари, обучения… Любовта остана.

Сватбите се включиха по-късно. Желанието ми да бъда близо до хората, да усещам емоциите им, да опознавам нови култури, да показвам чрез фотоапарата детайли, движение, страст в снимките, ме кара по време на сватба да се стремя да предам не само репортажно сватбения ден, а да създам кадри, които с удоволствие бихте закачили в голям размер на стените на дома си!

Обичам ефирните неща, обичам природата, морето и пясъка, горите и улиците на града. ако видяното на сайта ви харесва, не се колебайте да се свържете с мен – нямам търпение да творим заедно!

Снимки с истории

Имате въпроси?

Декларация за съгласие

* задължително поле