Annie and David Wedding Bouquet Close-Up PhotoBeach Walk Wedding Photosession Saint ThomasAnnie and David Portrait of Love at Saint Thomas ResortWedding and Engagement Rings in a RowBeach Wedding Reception Little Maids

Морската сватба на Ани и Дейвид

  • морска сватба
  • сватба на плажа

Морето през лятото предлага изключително приятни и уютни възможности за провеждане на сватбени ритуали на открито – нещо, което ни е особено по сърце! 🙂 Заливът на нос Свети Тома към ваканционен комплекс „Свети Тома“ край Созопол е такъв – сгушен в подножието на зелени хълмове, с топлия пясък под краката ни и ширналото се море отпред.

Ани и Дейвид – българка и шотландец, избраха да се посветят един на друг точно на това място, като не пренебрегнаха някои основни традиции на народите си. След ритуала на открито тържеството продължи в приятно осветения и просторен ресторанта на комплекса.

Мястото предлага разнообразни локации и за сватбените фотосесии, като особено интересни са лавандулите в комплекса, добавящи приятен цветен акцент на снимките. Хълмовете наоколо, морето, плажовете също не могат да ни оставят безразлични.

Разгледайте снимки от сватбата на Ани и Дейвид в комплекс „Свети Тома“ и се свържете с нас, ако решите Smailka Photography да е Вашият сватбен фотограф!

Снимките