Професионална фотография с усмивка и сърцеПрофесионална фотография с усмивка и сърцеПрофесионална фотография с усмивка и сърцеNes Gard Norway Fjord WeddingПрофесионална фотография с усмивка и сърцеПрофесионална фотография с усмивка и сърцеПрофесионална фотография с усмивка и сърце

Кристалната чистота на Норвегия - сватбата на Стела и Свайн

Да снимам сватба в Норвегия, на такова разкошно място като Nes Gard в местността Luster, Norway, беше голяма чест и радост за мен! 🙂

През няколкото дни, които имах възможност да прекарам в обятията на страната, докато снимах сватбата на Стела и Свайн, Норвегия ми се разкри като чиста, просторна и свежа. Въздухът е кристален и може би затова снимките от там носят различно, освобождаващо и леко приказно усещане. Дори времето беше с нас и дъждовете се оттеглиха за седмица.

Nes Gard, Luster i Sogn, е селце, което се намира до най-дългия фиорд,
Sognefjord, в южната част на Норвегия. Гледките са величествени, водата – могъща…

Сватбената фотография в Норвегия често се различава от това, на което сме свикнали. Моментите са други. Атмосферата понякога е по-интимна, някакси по-тиха, което пък има своя уникален чар. Фотографският продукт накрая е различен. Цялата природа, която сякаш кара хората да си припомнят колко малка част от вселената са, предполага ред и плавност.

Благодаря на прекрасните младоженци, които ми се довериха и благодарение на които всички изживяхме страхотни емоции! 🙂

Ако желаете да ме ангажирате и за Вашата сватба, попълнете нашата Заявка за фотограф. Ще се радвам да се свържа с Вас и да творим заедно!

Снимките