Игра: Нашето най-(лудо/романтично/свежо) предложение за брак

Здравейте!

Участвайте в играта ни и може да спечелите ПРЕДСВАТБЕНА (или ГОДЕЖНА) ФОТОСЕСИЯ* ! При желание, наградата може да бъде сменена с 10% отстъпка от сватбените ни фотографски пакети за 2018г.

 

КАК ДА УЧАСТВАМ

Разкажете ни за вашия момент – кога, как, къде решихте да сключите брак. Използвайте думи, развихрете въображението и спомените си. Ако желаете, подкрепете разказа си със снимки!

Изпратете ни вълнуващата си история чрез формата по-долу и тя ще бъде публикувана** на сайта ни. На имейла, който посочите, ще пратим адреса на публикацията. Споделяйте го с приятели, ако желаете да гласуват за вашите моменти, а те могат да ви подарят безплатна ПРЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ при Смайлка Фотография 🙂

Междувременно, ако обичате да четете другите, разгледайте всички предсватбени и годежни истории, публикувани до момента в ИГРАТА.

 

СРОКОВЕ

Гласуването от публиката в тази игра продължава до края на 15 декември, 2017г. Гласуването се извършва чрез избор от потребителите на рейтинг (от 1 до 5 звезди) за съответния пост посредством предоставена възможност за това във всяка участваща в играта публикация.

На 20 декември ще раздадем две награди – една на „на публиката“ и една по наше усмотрение.

Наградата на публиката (безплатна предсватбена фотосесия или отстъпка от сватбените ни пакети за 2018г.) ще отиде при двойката, чийто разказ получи най-висок рейтинг от посетителите на сайта ни до 15 декември 2017г., вкл. Другата награда ще бъде специално за двойката, чийто разказ ни докосне/усмихне/развълнува най-силно!

Приятно писане и успех! 🙂

–––––––––-

* Фотосесията се извършва без доплащане на транспортни разходи в рамките на северното ни черноморие -> оста Варна-Дуранкулак 🙂 При желание фотосесията-награда по тази игра да се осъществи на друга локация, е необходимо заплащане на пътни разходи.

** Запазваме си правото да не публикуваме истории и разкази, които съдържат нецензурни изрази, както и други неприемливи или неподходящи, според нас, характеристики спрямо останалото съдържание на сайта.Add file* Имейл адресът ви няма да бъде споделян за маркетингови или подобни цели. С изпращането на текущата форма вие се съгласявате да получавате от време на време новини от Smailka Photography, както и информация за наши текущи промоции, събития и други. Благодарим ви за доверието!