Сватбата на Виктор и Мая

Здравейте.

Тук Ви предлагам да разгледате част от снимките от различните етапи на лятната сватба на Мая и Виктор (подготовка, сватбен ритуал на брега на морето, сватбена фотосесия, сватбено празненство), която снимахме във ваканционен комплекс „Санта Марина“, Созопол. Подготовката на булката и младоженеца, както и сватбената фотосесия, се заснеха в самия комплекс, където бяха настанени те, както и голяма част от гостите им.

По принцип снимам повече подготовката на булката, тъй като покрай нея има повече интересни детайли, както може да видите и от показаните снимки, но очакването и вълнението на младоженеца често също си струва да бъдат отразени и фотографирани. Тези моменти на вътрешно трептене, когато знаеш, че нещо хубаво наближава, но още не е съвсем дошло, са изключително приятни и усмихващи. Тях се опитвам да предам и чрез снимките си.

Приятно гледане и ако желаете да поговорим И за сватбена фотография за Вашата сватба, свържете се с нас. 🙂

Фотограф: Петя Емилова, Smailka Photography
Място: Созопол, комплекс „Санта Марина“ / „Santa Marina“ vacation resort, Sozopol, Bulgaria

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Коментар:

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Полето е задължително за ограничаване на спама.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>